Táska, kényelmes utazáshoz

Menjünk együtt bevásárolni, sátélni a kis kedvencünkkel!

Kényelmes hordozó, kistestű barátaink számára

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
12.990 Ft
Menny.:db
Táska, kényelmes utazáshoz
12.990 Ft
Menny.:db

Leírás

MEGFELELŐ MÉRET: A kutyatáska ideális 5 kg-os kis állatok szállítására. Könnyen hordozhatók macskák, kistestű kutyák. A párnázott léghálós vállpántok és az állítható csatok egyszerű és kényelmes haználatot biztosítanak.

JÓL SZELLŐZIK: Jól szellőző kialakítás, kétoldali nyílás a könnyű hozzáférésért, felső hálós ablak a nagyobb fejtérért és a láthatóságért. Elegendő mozgásteret biztosít kis kedvence számára.

ERGONÓMIKUS kialakítás: Jól illeszkedik a testhez, a mellkasi csatok segítenek csökkenteni a terhelést, és megakadályozzák a vállpántok elcsúszását és csökkenti a vállakra, a hátra és a derékra nehezedő nyomást.

BIZTONSÁGOS: Rögzítheted kutyusod hámját a belső biztonsági hevederhez, így a kilátás tökéletes lesz. A cipzáras felső rész és fényvisszaverő dísz szolgálja a nagyobb biztonságot.

UTAZÁSHOZ kiváló, hiszen több olyan rekesz található benne, amelynben apróbb tárgyakat, eszközöket elrejthetsz.  Szabadon tudsz mozogni, ha túráztok, utaztok vagy bevásároltok együt a kis kedvenceddel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!