Leírás
Éld Át a Hagyományos Ízeket Egyedi Mázas Káposztasavanyító Edényünkkel
Ha szeretnél visszatérni a hagyományos ízekhez és fontos számodra az egészséges étkezés, ez az agyagból készült mázas káposztafőző edény tökéletes választás a konyhádba. Nem csak funkcionalitásával, de esztétikai értékével is hozzájárul otthonodhoz.
A káposzta gyaluval apróra, szálasra vágott zöldséget helyezze a tartályba és a kerámia nehezékkel súlyozza le oly módon, hogy a zöldséget ne érje levegő. Ezután helyezze át a tartályt egy állandóan szoba hőmérsékletű helyiségbe. Amint a zöldség levet kezd ereszteni és „érezhetővé” válik, az azt jelenti, hogy elindult a tejsavas erjedés. Fontos, hogy a zöldség alámerüljön a lébe. Ezáltal néhány hónapig is tárolható ilyen módon.
A káposztasavanyító különböző mintával érhető el, véletlenszerűen küldjük.
A káposztasavanyító fazék teljes egészében kézzel készült és mint a kézműves termékeknél, nincs két teljesen egyforma sem méretben, sem színben!
Terméktulajdonságok
- Anyaga: kerámia, kívül-belül mázas, népies motívummal
- Mérete: magassága fedővel: 27 cm, magassága fedő nélkül: 20 cm, két fül közötti távolság: 29 cm, betöltőnyílás átmérője: 11 cm
- kézzel készült termék, így a megadott méret termékenként eltérhet
- Űrtartalom: 6 liter
- Tisztán tartás: Használat előtt és minden egyes alkalommal mosószeres vízzel mosd tisztára, majd öblítsd le és töröld szárazra.
- Ne használj karcosodást okozó eszközöket, illetve szemcsés mosogatószert
- Mosogatógépben nem mosható!
- Nyílt lángon használni szigorúan tilos!
Olvasd el a CSERÉPEDÉNYEK a múltból a jelenbe cikkünket is, a Cserépedények használatáról, illetve nézd meg RECEPTJEINKET is.