Vízálló autós üléshuzat védő

Hasznos és kényelmes utazás a kis kedvenceddel

Hasznos Neked is, az autód nem lesz piszkos

Az autómosók nem örülnek neki, kevesebb a munkájuk

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
4.990 Ft
Menny.:db
Vízálló autós üléshuzat védő
4.990 Ft
Menny.:db

Leírás

 A kutyaülés huzat megakadályozza a rendetlenséget, szőrtelen, sármentes és száraz marad az autód hátsó ülése, akár strandra, akár kirándulásra viszed kutyusodat.

A huzat teljes védelmet nyújt kis kedvencednek. Kényelmesen és biztonságban érzi magát kutyusod menet közben.

A kutyatakaró használható üléshuzatként vagy csomagtartó védelemre.

Többé ne hagyd otthon egyedül a kis barátodat! Menjetek közösen kirándulni autóval!

A termékről

MEGFELELŐ MÉRET: a teljes hátsó ülést lefedi a tökéletes védelem és problémamentes utazás érdekében, A legtöbb személygépkocsihoz, és SUV-hoz megfelelő. Mostantól autód károsodása nélkül és örömmel vesztek részt a családi kirándulásokon! Mérete kb 156 cm x 132 cm

100%-ban VÍZÁLLÓ ÉS KOPÁSÁLLÓ – 100%-ban vízálló, hogy megvédje az ülést a sártól, folyadéktól, szőrtől vagy bármilyen szennyeződéstől. Tartós, hogy ne karcolja meg bőrüléseket, és kényelmes a hosszú úton. Nincs több órákig tartó takarítás!

Csúszásmentes és BIZTONSÁGOS – A kisállat üléshuzatunk 4 fokozatú védelemmel rendelkezik, hogy megakadályozza a kutya elcsúszását minden alkalommal, amikor fékezned kell. A kutyahuzat csúszásmentes háttámlával, állítható fejtámla rögzítőkkel van felszerelve, hogy kutyusod a helyén maradjon. 

SZAGMENTES: Egy zárt autótérben az is fontos, hogy ne legyen kellemetlen műanyag szag.

KÖNNYEN FELSZERELHETŐ ÉS TISZTÍTHATÓ – Csak másodpercekig tart az üléshuzatának eltávolítása vagy felhelyezése.  Könnyen tisztítható nedves ruhával vagy porszívóval. A kisállat autóülés huzat nagyszerű ajándék minden állatbarát számár

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!